NL | EN

Over Breen

foto van Jasper van de Ree, Studio Breen
Breen is een studio gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites en wordt geleid door Jasper van de Ree. Mijn werk is conceptgericht en ik geloof dat iedereen een verhaal te vertellen heeft die op een unieke wijze aan het licht kan worden gebracht. Door een heldere en eenvoudige vertaling zorg je voor begrijpbare en toekomstbestendige communicatie.

Waarmee kan ik jou helpen?

identiteit

Ik help jou bij het vinden van wat jou uniek maakt. Door dat onderscheidende vermogen te communiceren, laat je op een krachtige en heldere manier zien waar je voor staat en geef je mensen een reden om specifiek voor jou te kiezen. Bij de visuele vertaling zorg ik voor de juiste beleving en dat de juiste kanalen worden ingezet, zodat mensen graag met jou willen samenwerken.

naam ontwikkeling, logo, huisstijl, concept ontwikkeling, beeldtaal ontwikkeling, communicatie strategie

webdesign

Een goed ontworpen website zal je een professionelere uitstraling en een hogere conversie geven. Daarnaast zal een website die bij je verhaal past, in het oog springt en die op alle apparaten werkt, je bedrijf een groter bereik geven. Jouw nieuwe website wordt custom-made gemaakt, zal opvallen tussen je concurrentie en goed vindbaar zijn.

responsive webdesign, social media design, e-mail nieuwsbrieven, blog design

print en meer

Het omzetten van ontwerp naar print, posters of een redactioneel ontwerp; ik vertaal je visie naar doordachte en heldere ontwerpen geschikt voor elk medium.

infographics, magazines & boeken, folders, posters, videobewerking

freelance

Ik ben een grafisch ontwerper met een focus op identiteiten, webdesign en infographics. Ik probeer helder werk te maken waarbij functionaliteit, structuur en eenvoud de basis vormen. Als je een project hebt waarbij je denkt dat ik een bijdrage kan leveren, laat het mij weten! Ik hoor graag van je.